Terveydenhoitajan vastaanotto, lukuvuosi 2024-2025

Terveydenhoitaja Johanna Kinnunen jatkaa kouluterveydenhoitajana Kivijärvellä. Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla tuttuun tapaan tiistaisin sekä tavoitettavissa puhelimitse arkipäivisin pääsääntöisesti klo 8-15:30.

Johannan tavoitat numerosta 040 1842531 soittamalla tai tekstiviestillä.

Soittopyynnön voit jättää myös sähköpostiin [email protected] tai Wilma-viestillä. Hyvinvointialueen ohjeistuksen mukaisesti Wilma-viestein emme hoida terveysasioita, myös ajanvaraukset hoidamme ensisijaisesti puhelimitse.

Sairaanhoito ja tapaturmien hoito kouluterveydenhuollossa:

Hyvinvointialueen ohjeistuksen mukaisesti kouluterveydenhuollossa hoidetaan vain ne koulupäivän ja koulumatkan aikana sattuneet tapaturmat, joissa vaaditaan terveydenhuollon ammattilaisen arviota. Vapaa-ajan tapaturmien hoito tulee järjestää kotona, oman alueen terveysasemalla tai muussa huoltajien valitsemassa hoitopaikassa. Koulun henkilökunnan toivotaan olevan ensin puhelimitse yhteydessä koulun terveydenhoitajaan ennen oppilaan saattamista vastaanotolle. Myös koululla on oltava ensiaputarvikkeita ja valmius ensiavun antamiseen, terveydenhoitaja ei aina ole tavoitettavissa ensiapua vaativissa tilanteissa. Oppilaan sairastuessa kesken koulupäivän koulun henkilökunta on yhteydessä huoltajiin, jotka järjestävät oppilaalle kuljetuksen kotiin sekä tarvittaessa jatkohoitoon. Terveydenhoitajalla käyntiä tulee välttää, mikäli se ei ole ehdottoman tarpeellista oppilaan terveydentilan vuoksi, jotta tartuntatautien leviämistä saadaan ehkäistyä. Sairaanhoidolliset toimenpiteet sekä sairauksien toteaminen ja hoito toteutetaan tarvittaessa avoterveydenhuollossa omalla terveysasemalla.